• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zgemma (6)

Merken
Type

Zgemma

Zgemma is de officiële leverancier van Zgemma producten in zowel Engeland als de rest van Europa. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in de satelliet industrie heeft Zgemma een uitstekende reparatie opgebouwd als een van de marktleiders in digitale video producten. Zgemma heeft een bedrijfsfilosofie van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Deze normen hebben Zgemma laten uitgroeien tot een van de marktleiders als het gaat om satelliet en TV ontvangers. Zgemma richt zich exclusief op het maken van ontvangers. Dit heeft Zgemma in de laatste jaren enorm succesvol gemaakt. De laatste paar series aan ontvangers is goed ontvangen op de markt. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend en het heeft Zgemma op de kaart gezet als een van de concurrenten om op te letten in de aankomende jaren.

HET ASSORTIMENT VAN ZGEMMA:

Zgemma richt zich exclusief op het maken van ontvangers. Daarnaast produceert Zgemma wel  vervangende afstandsbediening kopen bij Zgemma.
Extra accessoires zoals HDMI kabels, kunt u alleen kopen van een ander merk via Electro-Sat. Zgemma apparaten zijn compatibel met veel verschillende software systemen. De Zgemma Star ontvangers komen geïnstalleerd met Open-Atv versie van Enigma 2. Maar er is ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld Open-Vix of Open_PLI te installeren. Er kunnen nog veel meer images of portal geïnstalleerd worden. Op de website van Zgemma vind u een lijstje van alle software die compatibel is met Zgemma. Er staan hier instructies bij de software en voor verdere hulp kunt u altijd terecht op de Zgemma forums. Zgemma maakt zowel kabel als satelliet ontvangers en levert ook ontvangers die beide signalen kunnen ontvangen. Ook heeft Zgemma ontvangers met 4K beeldkwaliteit.

VOORDELEN VAN ZGEMMA:

Zgemma is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in ontvangers. Dit gaat bijna altijd hand in hand met betere producten, omdat er meer expertise wordt opgebouwd op deze manier. Zgemma heeft ook een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker de laatste series die uitgebracht zijn door Zgemma zijn erg goed ontvangen en hebben snelle hardware tegenover wat u bij een ander merk zou betalen voor dezelfde systemen. Dit is nog een voordeel van specialisatie, het productieproces is zo gestroomlijnd dat kosten kunnen worden gespaard. En dit voel je als klant van Zgemma in uw portemonnee.
Zgemma is ook een van de meest veelzijdige ontvanger als het gaat om compatible software. Op de Zgemma website kunt u een lijst van compatibele software vinden. Bent u dus gewend aan een besturingssysteem, maar wilt u toch een andere ontvanger? Dan is Zgemma een goede ontvanger om te overwegen.

POPULAIRE ONTVANGERS VAN ZGEMMA:

Wij staan achter alle ontvangers van Zgemma die wij leveren. Wij zijn erg onder de indruk van de nieuwste serie van ontvangers van Zgemma, namelijk de Zgemma H92H en H92S. Deze ontvangers hebben Zgemma opnieuw op de kaart gezet doordat de serie op alle fronten uitstekend presteren.

 

Zgemma H9.2H SE 
Zgemma Star H2 
Zgemma Star LC 
Zgemma H7C 4K Ultra HD
Zgemma H7S 4K Ultra HD
Zgemma H8.2H
Zgemma H9 Twin

Lees meer
Sale
Zgemma H7S  4K Ultra HD
Zgemma H7S 4K Ultra HD
€166,95 €99,95
Sale
Zgemma H7C 4K Ultra HD
Zgemma H7C 4K Ultra HD
€199,95 €139,95
Sale
Zgemma H8.2H Combo Full HD HEVC - Enigma2 OpenPLI Box
Zgemma H8.2H Combo Full HD HEVC - Enigma2 OpenPLI Box
€125,00 €59,00
Sale
Zgemma H11S DVB-S2X UHD HEVC - Enigma2 OpenPLI Box
Zgemma H11S DVB-S2X UHD HEVC - Enigma2 OpenPLI Box
€175,00 €99,00
Zgemma Afstandsbediening
€14,95
Zgemma Star Afstandsbediening
€11,95
Toon 1 - 6 van 6