• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

                     

Bestellen vanuit Nederland:

IDEAL
Betalen met iDEAL is de meest gebruikte en bekende online betaalmethode. Betalen via iDEAL gaat via elke Nederlandse bank.

iDEAL QR
Wil jij een iDEAL betaling uitvoeren zonder paslezer zoals de raboreader/scanner of e.edentifier? Gebruik dan iDEAL QR. Door het installeren van de iDEAL app op je smartphone kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen.

PayPal
Met deze betaalmethode betaal je gemakkelijk en overal zonder reader van je bank. Een Paypal acount kun je koppelen aan je bankrekening, creditcard of je stort er zelf geld op. Er worden extra kosten in rekening gebracht bij deze betaalmethode. De hoogte van deze kosten worden vermeld bij het bestellen voordat u afrekent.

Klarna
Achteraf betalen met Klarna. Er worden extra kosten in rekening gebracht bij deze betaalmethode. De hoogte van deze kosten worden vermeld bij het bestellen voordat u afrekent.

Bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om de betaling voor je bestelling zelf per bank over te maken. Als je deze optie kiest krijg je na bevestiging van je bestelling van ons een e-mail met de gegevens voor het voldoen van het factuurbedrag. Nadat de betaling is ontvangen wordt je bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

Bestellen vanuit België

Wanneer je in België woont kun je uiteraard ook gebruik maken van je creditcard. Maar je kunt ook betalen via Bancontact. Zodra je betaling is geverifieerd wordt je bestelling meteen verzonden. Via e-mail word je op de hoogte gehouden wanneer je je bestelling kunt verwachten. Daarnaast bieden wij ook de betaalmogelijkheden van de banken zelf aan.

KBC
Via KBC kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC betalen met een eenvoudige betaalknop.

Belfius
Klanten van de Belgische bank Belfius kunnen via hun eigen betaalomgeving betalen.

Bancontact
Bancontact, voorheen ook Mr.Cash genoemd, is een betaalmethode voor onze klanten in Belgie. Ben je woonachtig in Belgie? Dan kun je kosteloos gebruik maken van je eigen bankkaart. Wij rekenen namelijk geen extra kosten voor een Bancontact transactie.