• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Refurbished, gebruikt en nieuw?

                     

Wat bedoelen wij precies met refurbished of gebruikt? Dit zijn voornamelijk producten uit zakelijke, vaak kort gebruikte producten die opgeschoond, geupdated en uitvoerig getest worden om u zo een kwalitatief zeer hoge en betrouwbaar product aan te kunnen bieden met minimaal 3 maanden garantie. Deze garantie is uitbreidbaar tot zelfs 1 jaar. Ook heeft u nog de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Wij zijn van mening dat veel elektronica uitermate geschikt is voor hergebruik. Bij veel apparaten gaat het om de technische werking en niet om de uiterlijk staat. Vaak komt het voor dat apparaten geen defect vertonen, of met geringe kosten en arbeid gereed kunnen worden gemaakt voor hergebruik. Uiteindelijk is dit zowel beter voor uw portemonnee als voor het milieu.

Nieuw of gebruikt?

In het geval van gebruikte of refurbished producten geven wij het duidelijk aan in de beschrijving, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Doordat het maken van foto's van elke individueel product met de mogelijke gebruikerssporen een erg tijdrovend proces is gebruiken wij doorgaans de originele product foto's. Staat er in de beschrijving niet bij dat het om een gebruikt product? Dan betreft het een nieuw product.