• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Herroepingsrecht

                     

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt uw RMA aanvraag indienen via

https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Indien u als gast heeft afgerekend en dus geen account heeft aangemaakt dient u eerst een account aan te maken via

https://www.salemedia.nl/account/register/

Let op! U dient wel hetzelfde e-mailadres te gebruiken dat gebruikt is bij de bestelling. Op deze manier wordt de bestelling gekoppeld aan het gecreëerde account.

Daarna navigeert u naar https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Nadat u de RMA heeft aangemaakt kunt u de bestelling retourneren.

Let op! Retouren zonder een RMA worden niet geaccepteerd!

Graag ook (wanneer mogelijk) het Track en Trace nummer bij uw RMA aanvraag vermelden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. SaleMedia behoudt het recht voor om een restocking-fee bij de klant in rekening te brengen, afhankelijk van de toestand van de geretourneerde goederen. Deze restocking-fee wordt afgetrokken van het te crediteren bedrag.

Retourneren kan naar (met als referentie het ordernummer):

Salemedia
Waldorpstraat 347
2521CJ, Den Haag
Tel: 070-2629111