• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Herroepingsrecht

                     

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen zoals dat in een fysieke winkel kan, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien sprake is van verzegelde producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt uw RMA aanvraag indienen via;

https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Indien u als gast heeft afgerekend en dus geen account heeft aangemaakt dient u eerst een account aan te maken via

https://www.salemedia.nl/account/register/

Let op! U dient wel hetzelfde e-mailadres te gebruiken dat gebruikt is bij de bestelling. Op deze manier wordt de bestelling gekoppeld aan het gecreëerde account.

Daarna navigeert u naar https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Nadat u de RMA heeft aangemaakt kunt u de bestelling retourneren.

Let op! Retouren zonder een RMA worden niet geaccepteerd!

Graag ook (wanneer mogelijk) het Track en Trace nummer bij uw RMA aanvraag vermelden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Garantie

Bovenstaande procedure kan ook gebruikt voor (defecte) producten die u wilt retourneren i.v.m. met garantie.

Let op! Wanneer wij de RMA ontvangen en het defect blijkt niet onder garantie te vallen of het product werkt wel gewoon naar behoren zijn alle gemaakte kosten (verzendkosten en onderzoekskosten) voor eigen rekening.

Retourneren i.v.m garantie kan naar (met als referentie het ordernummer):


Salemedia

Waldorpstraat 347

2521CJ, Den Haag

Tel: 070-2629111