• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

                     

Verzenden

Nadat je je bestelling bij Salemedia.nl hebt geplaatst gaan we direct aan het werk om de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Door in te loggen op je account kun je de status van je bestelling bekijken. We hanteren de volgende statussen:

  • Verwerken: Je bestelling is ontvangen en wordt in ons magazijn voor je ingepakt
  • Betaling in behandeling: Soms kan het even duren voordat je betaling bij ons binnen is. Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt de status gewijzigd.
  • Afgerond: Je bestelling is overgedragen aan PostNL en zal in de meeste gevallen de volgende werkdag worden bezorgd
  • Geannuleerd: De bestelling is door Salemedia.nl of door de klant geannuleerd. Mocht je al betaald hebben dan wordt het bedrag binnen 2 werkdagen op je rekening terug gestort.

Je kunt bij Salemedia.nl kiezen uit twee bezorgopties:

  • Bezorging door PostNL & DHL: Als je voor deze mogelijkheid kiest dan wordt je bestelling door ons ingepakt en aangeboden aan PostNL of DHL. Voor de verzending van normale pakketten betaal je €6,49. Voor pakketten die door de brievenbus passen, betaal je €4,95.-  Je ontvangt een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. In de meeste gevallen wordt je pakket de volgende werkdag bezorgd. Hoe laat de bezorger aan de deur staat kun je zien door op de track & trace link te klikken.
  • Ophalen in de winkel: Je kunt er ook voor kiezen om de door jou bestelde producten bij ons op te halen.

Wat moet je doen als het pakket niet wordt bezorgd?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je pakket zo snel mogelijk en zonder problemen in huis hebt. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Heel vervelend, maar we zullen er in dat geval alles aan doen om het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Heb je je pakket niet ontvangen terwijl dit redelijkerwijs al bezorgd had moeten zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 070-2629111 of stuur een e-mail naar [email protected]. We laten je dan zo snel mogelijk weten hoe we ervoor gaan zorgen dat je alsnog je bestelling ontvangt.

Je persoonlijke gegevens wijzigen

Natuurlijk is het bij Salemedia.nl altijd mogelijk om je gegevens aan te passen. Wil je een bestelling op een ander adres laten bezorgen of wil je je gegevens permanent wijzigen dan kun je inloggen in je account. Hier pas je ook heel eenvoudig je overige gegevens aan zoals je e-mailadres. Lukt het niet om je gegevens aan te passen, stuur ons dan een e-mail of bel met de klantenservice. Wij zullen de aanpassing dan voor je verzorgen.

Retourneren & Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien sprake is van verzegelde producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden

Sommige producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt uw RMA aanvraag indienen via;

https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Indien u als gast heeft afgerekend en dus geen account heeft aangemaakt dient u eerst een account aan te maken via

https://www.salemedia.nl/account/register/

Let op! U dient wel hetzelfde e-mailadres te gebruiken dat gebruikt is bij de bestelling. Op deze manier wordt de bestelling gekoppeld aan het gecreëerde account.

Daarna navigeert u naar https://www.salemedia.nl/account/orders/

Hier kunt u de bestelling selecteren en de RMA indienen. Nadat u de RMA heeft aangemaakt kunt u de bestelling retourneren.

Let op! Retouren zonder een RMA worden niet geaccepteerd!

Graag ook (wanneer mogelijk) het Track en Trace nummer bij uw RMA aanvraag vermelden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Bovenstaande procedure kan ook gebruikt voor (defecte) producten die u wilt retourneren i.v.m. met garantie.

Let op! Wanneer wij de RMA ontvangen en het defect blijkt niet onder garantie te vallen of het product werkt wel gewoon naar behoren zijn alle gemaakte kosten (verzendkosten en onderzoekskosten) voor eigen rekening.

Retourneren i.v.m garantie kan naar (met als referentie het ordernummer):


Salemedia

Waldorpstraat 347

2521CJ, Den Haag

Tel: 070-2629111