• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wie zijn wij?

                     

Scherpe prijzen, snel geleverd en top service!

SaleMedia.nl biedt u een breed scala aan elektronica producten van zowel de nieuwe, refurbished en gebruikte markt aan tegen zeer scherpe prijzen. Dit kunnen wij doordat we grote aantallen inkopen van bedrijven, scholen of gemeenten.

Deze scherpe prijzen combineren wij ook nog eens met een zeer snelle levering (op werkdagen) en een goede service. Onze klanten zijn erg tevreden en dit is terug te zien op de onafhankelijk site van Webwinkelkeur. Onze klanten beoordelen ons met een 9.0/10!

Refurbished & gebruikt?

Wat bedoelen wij precies met refurbished of gebruikte producten? Dit zijn voornamelijk producten uit zakelijke, vaak kort gebruikt, die opgeschoond, geupdated en uitvoerig getest worden om u zo een kwalitatief zeer hoge en betrouwbaar product aan te kunnen bieden met minimaal 3 maanden garantie. Deze garantie is uitbreidbaar tot zelfs 1 jaar. Ook heeft u nog de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Wij zijn van mening dat veel elektronica uitermate geschikt is voor hergebruik. Bij veel apparaten gaat het om de technische werking en niet om de uiterlijk staat. Vaak is het zo dat apparaten geen defect vertonen, of met geringe kosten en arbeid gereed kunnen worden gemaakt voor hergebruik. Uiteindelijk is dit zowel beter voor uw portemonnee als voor het milieu.

In het geval van gebruikte of refurbished producten geven wij het duidelijk aan in de beschrijving, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Doordat het maken van foto's van elke individueel product met de mogelijke gebruikerssporen een erg tijdrovend proces is gebruiken wij doorgaans de originele product foto's. Staat er in de beschrijving niet bij dat het om een gebruikt product? Dan betreft het een nieuw product.

Zakelijk gebruik

Onze producten zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik. U kunt bij ons ook goed terecht voor zowel gebruikte, refurbished als nieuwe producten. Wij zorgen voor een breed assortiment van producten. Wij kunnen grotere aantallen leveren, aangezien wij grotere aantallen inkopen. Eventueel kunt u voor meer informatie telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

                     

Salemedia.nl

Adres: Waldorpstraat 347 | 2521 CJ | Den Haag
Email: [email protected]
Tel: 070-2629111
KVK: 27278808
BTW: NL001722058B17
Bank: NL65 ABNA 0605 3908 43
KVK adres:

 

Weimarstraat 323 | 2562HJ | Den Haag (adres niet geschikt voor afhalen of Retouren)

   

Openingstijden van de Winkel

Maandag: 10:00-18:00 
Dinsdag: 10:00-18:00 
Woensdag: 10:00-18:00 
Donderdag: 10:00-18:00 
Vrijdag: 10:00-18:00 
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
Gesloten
   

Betalingen


Bank overschrijving

Wilt u een betaling doen? Overmaken kan naar NL65 ABNA 0605 3908 43

Paypal betaling

Wilt u een Paypal betaling doen? Klik dan op deze paypal betaallink om een betaling via paypal te doen.

Vul het afgesproken bedrag in. Vergeet de omschrijving niet aub. Wij kunnen de betaling dan gemakkelijker opzoeken.

 

Bel met ons

Heeft u vragen?
Bel ons dan op
070-2629111

 

 

Chat met ons

U kunt met ons chatten via onze online chat

 

 

Contact formulier

U kunt contact met ons opnemen
via de chat.
Indien wij niet aanwezig zijn kunt een hier een offline bericht achterlaten